Helene Lekven

And I am off to..

  • 05.02.2016, 12:00


MG_5441

Da var fredagen her og jeg er klar for en liten helg i Trondheim. Det skal bli godt å se Mathias igjen! Vi skulle vell ikke se hverandre før om enda 3 uker, men fant ut at vi måtte ses før det. Så da går turen opp dit i dag før turen går hjem igjen søndag kveld. En helg er bedre enn ingenting, så vi er glad for alt vi kan få!

Hva planene er for helgen vet jeg ikke. Men jeg har hvertfall planen om å få mest mulig ut av den sammen med min kjære, så jeg har bestemt meg for å la mac’en ligge hjemme i Tønsberg. Men ikke vær redde, oppdateringer kommer i helgen uansett. Jeg tenker at jeg heller oppdatere dere på helgen min når jeg er hjemme igjen på mandag.

Håper dere får en super fin helg! Og om det er noen type innlegg dere vil jeg skal skrive til dere i løpet av de neste ukene, så er det bare å si i fra, tar i mot alle tips med takk! 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits