Helene Lekven

Not the start we planned..

  • 10.02.2016, 10:00


Når vi skulle reise til Barcelona i går gikk ikke alt etter planen. Vi kom oss opp i 4 tiden og kjørte til Gardermoen, sjekket inn og spiste en deilig frokost og selvfølgelig ante fred og ingen fare. Vi satte oss på flyet og avgangstiden nærmet seg. Men vi? Vi stod stille. Først gikk det 5 minutter, og så gikk det enda 10 minutter før vi fikk vite hva som foregikk. De hadde nemlig funnet noen bulker på flyet som måtte sjekkes før vi kunne fly trygt avgårde, men så var jo de bulkene for store til at de ville risikere å fly. Så dermed var det av flyet igjen, på en buss, venting på bussen og til slutt stå i kø for å komme inn på flyet igjen! Haha, så halvannen time etter den opprinnelige avgangstiden var vi endelig oppe i lufta og klare for Barcelona!

Som sagt, ikke akkurat den starten vi hadde planlagt på denne turen. Men vi kom frem og fikk en koselig ettermiddag i byen. Her er et par snapshots fra dagen: (Jeg har filmet en hel del også, men det kommer i en samlet film neste uke.)

P2090028 P2090034

Vi koste oss med tapas til lunsj, hva er vell bedre enn det? Og er man i Spania, så er man i Spania. Også kikket vi litt rundt i diverse butikker. Jeg fikk svidd av en liten og god slant på Sephora, som jeg tenkte jeg kanskje skulle vise dere seinere i dag eller i kveld. Var ikke mye, men litt som jeg har ønsket meg en stund, men man vet jo heller ikke om det blir mer der i løpet av de neste dagene, for det er seriøst den største Sephora butikken jeg noen gang har vært i!!!

P2090055

P2090061

I dag er ikke planene så mye. Vi skal ta dagen litt som det kommer. Og vi startet dagen med en deilig frokost som inneholdt frukt og bær, grovbrød, iste, glutenfrie croissants og annet godt! Er godt å starte feriedagene slik, er så mye god og fersk frukt å få tak i her, dere aner ikke. Eller, dere skal få se i videoen jeg skal sette i sammen etter turen.

Men foreløpig så håper jeg dere får en super onsdag videre og at uken har behandlet dere fint så langt! 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits