Helene Lekven

My kind of morning!

  • 11.02.2016, 10:15


Det er så deilig med morgener når man er ute og reiser. Man får en mye større motivasjon til å stå opp og komme igang med dagen! Det er en stor sol som skinner inn gjennom vinduet, det er vårlige temperaturer ute og du kan unne deg en deilig frokost på balkongen. Det er en helt annen start enn den jeg har hjemme, og det er så mye mer lett. Jeg våkner jo mye mer tidlig, og jeg kommer rett og slett fort igang med dagen. Håper dette kan smitte over på vanene mine når jeg kommer hjem igjen og!

P2100027 P2100018

Hvem kan ikke si at det ikke så deilig ut å starte dagen på denne måten?

P2100023 P2100032

Og som dere kanskje skjønner er vi nok en gang klare for en fin dag. I går koste vi oss med en seightseeing tur, caféturer, vandring i gamlebyen og selvfølgelig litt shopping! Tror det kommer til å bestå av mye det samme i dag, bare vi tar en annen sightseeing tour, en vi tror blir enda bedre. Så jeg tror dagen i dag blir like fin som den i går. Ahh.. Tenk at det er siste dagen vår her allerede.. dagene går så alt for fort!

Er det bare jeg som er slik om morningen på ferier og sliter som bare det når jeg er hjemme? Håper ikke det! Ha en strålende dag alle fine <3 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits