Helene Lekven

Har vært med på bedre turer...

  • 14.02.2016, 13:33


Jeg har reist ganske mye opp gjennom oppveksten min og da vært på enda mer sightseeing turer. Men jeg må ærlig innrømme at sightseeingturene vi tok i Barcelona er noen av de kjedeligste jeg noen gang har opplevd. Jeg føler vi så enormt lite av byens severdigheter og føler ikke at jeg fikk et ordentlig godt overblikk av byen. Mamma og pappa hadde jo vært der før, og hadde da tatt en sightseeing tur som hadde vært utrolig bra. Det var tydeligvis ikke det det firmaet vi brukte denne gange.. Men hvertfall så fikk vi jo sett litt og noen av bildene får dere under her.

Jeg venter med å vise dere bilder av turen vår til La Sagarda Familla, da jeg syntes det fortjener et helt eget innlegg. For det var virkelig et mesterverk! Men her har dere hvertfall et knippe med bilder fra dag nr 2 i Barcelona!

P2100062 P2100091 P2100058 P2100066 P2100101 P2100122 P2100108 P2100139 P2100133 P2100141

Hele byen er jo utrolig vakker, og jeg trivdes utrolig godt. Jeg likte alle shoppingmulighetene, restaurantene, alle de nydelige kirkene og ikke minst så likte jeg gamlebyen. Det er noe med det å gå i de eldste delene av byer rundt om i verden som virkelig fengsler meg. Det er bare så vakkert og annerledes enn det man finner rundt om i de mer moderne områdene av byene. De gamle delene er på en måte så «hjemmekoselig» om dere skjønner hva jeg mener. Huff, nei nå høres jeg gal ut her, men hvertfall så er det noe spesielt med å finne alle de små skattene i gamlebyen!

Hva liker du best å utforske når du er ute og reiser? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits