Helene Lekven

VIDEO: Barcelona februar 2016

  • 15.02.2016, 11:06


God morgen alle skjønne lesere! Har dere hatt en fin helg?

Da var det mandag igjen og vi starter enda en ny uke. Denne uken har jeg mye jobb å gjøre, men jeg startet heldigvis i går, så er godt i gang. Jeg skal også klippe meg denne uken, og det er virkelig noe som trengs. Jeg har nemlig ikke klippet håret siden August, så det er ikke akkurat det fine og korte håret lenger.

MEN i dag tenkte jeg å starte dagen med å dele videoen jeg har redigert fra Barcelona turen. Den viser vell egentlig mest hva en dag gikk ut på, da jeg filmet mesteparten den ene dagen. Men håper den hvertfall faller i smak. Jeg syntes det er gøy å lage slike videoer som vi da kan se tilbake på ved en seinere anledning!

Ellers i dag skal jeg filme to videoer, og i morgen skal jeg filme enda en. Så har nok å gjøre! Men jeg prøver også å motivere meg selv til å dra en tur på treningssenteret før jeg starter med filminga. Ikke at den motivasjonen begynner å nærme seg.. Skal ikke være lett med akkurat det der altså! Tror det blir lettere når jeg til høsten av bor sammen med en som trener nesten hver dag. Da må jeg jo henge litt med!

Men jeg håper dere får en fantastisk dag i dag og at starten på uken blir like bra. Og hadde dere en fin valentines/morsdag i går? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits