Helene Lekven

What a deal!!

  • 15.02.2016, 16:29


Det er jo ingen hemmelighet at jeg har i løpet av høsten 2015 lagt min elsk på diverse av GHD sine produkter. Og når de har en så god deal som de holder gående nå, så kan jeg ikke gjøre annet enn å tipse dere om det. Fra 1. februar og til og med 31. mars har GHD en veldig god kampanje gående. Den lyder nemlig slik at når du bestiller deg et valgfritt elektrisk produkt fra GHD (til over 1 000,-), så får du med dette limited edition gavesettet dere ser under her:

P2140090

Gavesettet inneholder en av GHD paddle børstene deres og en heat protetct spray. Dette får du med gratis, når du f.eks kjøper en krølltang eller styler, og settet har en verdi på 528,-!

Selv er jeg blitt veldig opptatt av å ta vare på håret mitt, og når jeg da har muligheten til å få med heat protect spray OG en god børste når jeg kjøper en styler, så hvorfor ikke? Det er jo must haves for alle beauty guru?s og de som ønsker å ta vare på håret.

P2140093

P2140101

Gavesettet kommer også i en super eske som man kan bruke til oppbevaring. Den er elegant og fin, så den passer godt til å henge fremme på rommet mitt. Og det skjuler jo da både produktene jeg bruker til styling, børsten og platinum styleren min. Det skal jeg ikke klage på!

Så om du har ønsket deg en ny styler eller en ny krølltang så burde du virkelig slå til nå! Børsten er super god og løser opp floker på null komme niks. Sprayen beskytter håret godt, og esken skjuler alt, og holder rotet borte. Det blir vell egentlig ikke bedre enn det..

Kunne du tenke deg å slå til på dette tilbudet? Hva syntes du om GHD?

// Annonse

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits