Helene Lekven

NARS by Steven Klein

  • 18.02.2016, 13:57


Da jeg var i Barcelona var jeg jo som sagt innom Sephora, og viste dere hva jeg kjøpte i dette innlegget. Men den dagen innlegget ble lagt ut dro jeg tilbake til Sephora og enda litt mer ble med meg hjem. Da var et av disse tingene denne Nars  paletten by Steven Klein. Jeg vurderte også Kat Von D sin contour palett, men droppet den og valgte denne fra Nars istedet. Den var satt ned fra 60 euro til 40 euro, så tok heller sjansen på å prøve dette i første omgang!

P2230043kopi P2230046kopi

Jeg har en cream blush fra Nars tidligere, men ellers har jeg ikke testet ut dette merket så mye før. Det  var også noe av det som gjorde at jeg valgte å kjøpe denne. Og jeg er veldig glad for at jeg gjorde det! Blushene er i 4 forskjellige, men alle nydelige, farger. Higlighteren måler seg ikke helt med det jeg har fra Dior eller Mac, men det funker. Contouren og bronzeren er utrolig fine og er alle lette å blende. Så hittil er jeg superfornøyd. Og jeg liker at jeg lett og kontrollert kan bygge opp fargene om jeg ønsker det!

P2230050kopi

Hvis du er ute etter en pudderpalett som da har alt, så vil jeg absolutt anbefale denne! Jeg har prøvd litt forskjellige slike pudderpaletter tidligere, men dette er helt klart den beste. Jeg må vell prøve meg litt på cream paletter snart og, men foreløpig er jeg så fornøyd med denne at det ikke frister. Jeg sier kanskje noe annet når jeg er på Sephora på Gran Canaria i Mars!

Har du prøvd noe fra NARS før, hva og ville du anbefalt meg å prøve det? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits