Helene Lekven

Review: CosmoBeauty products

  • 23.02.2016, 15:08


P2140108

CosmoBeauty er et økologisk sminkemerke som er utviklet i samarbeid med norske leger og makeup artister. Og selve merket ble startet av Marita Niska for 8 år siden.  Produktene har kun naturlige tilsetningsstoffer og det er 100% rent! De bruker for eksempel Sink og Mika i produktene sine. Sink beroliger huden og Mika (knust kråkesølv) gjør at sminken gir en lysreflekterende effekt! Og dette høres jo for godt ut til å være sant, men det er det jeg nå har testet ut, så les videre om du er spent på hva jeg mener om disse produktene!

CosmoBeauty Moist FoundationDette var en av de første produktene jeg prøvde, og jeg kan helt klart si at den satte standaren. Foundationen smelter perfekt inn i huden, den fester seg ikke i de tørre flekke som kan komme i ansiktet mitt i løpet av dagen. Konsistensen på denne foundationen er lett og fin, og ikke minst enkel å blende ut. Og det er jo ikke noe å klage på når det kommer til det at dette er en foundation som gir fuktighet til huden, samtidig som den dekker over det du skal dekke. For den gjør faktisk det, den dekker så godt at de dagene jeg har brukt denne har jeg ikke måttet finne frem concealeren!

 

 

P2140106

CosmoBeauty Blush: Denne fargen er så lekker!! Det er veldig fin og pigmentert blush som er lett å blende ut i kinnene. Det er den første løspudder blushen jeg har prøvd, så jeg har ikke noe sammenlikningsgrunnlag når det kommer til det, men jeg er positivt overrasket! Jeg tror også denne vil bli fin og gi en fin glød i kinnene mine utover våren og sommeren.

CosmoBeauty Loose Eyeshadow: Hvor fantastisk er ikke den fargen? Det er i gull/kobber farge som sitter veldig godt på øyelokket med en gang. Jeg syntes også den er veldig lett å håndtere, men et har kanskje noe med teknikk og at jeg har lært meg å bruke slike øyenskygger. Denne blir nok også snart brukt i en ny tutorial på youtubekanalen min.

P2140113

CosmoBeauty Lipgloss Nude og i lilla shimmer: Jeg er jo egentlig ikke vært noe særlig glad i lipgloss tidligere, men i det siste har jeg fått litt mer sansen for det. Disse har jeg litt forskjellig formening om, da den ene inneholder litt større «glitter-korn» om jeg kan kalle det det. Og det føltes da litt for meg som å ha sukker på leppene, men den som er i nude er veldig behagelig og fin på leppene. Og shimmeret i den er ikke like store, så det føles ikke på samme måte som den lilla!

Jeg kjenner hvertfall at jeg er blitt positivt overrasket over CosmoBeauty merket, og jeg tror mye av de andre produktene deres også ligger på et slikt høyt nivå. CosmoBeauty ble også far 2014 tilgjengelig for salg til hele verden, så om du ikke bor i Norge, men fortsatt ønsker å prøve så kan du bare bestille i vei!

Har du prøvd noe fra dette merket før, eller kunne du tenke deg å prøve det ut?

// Produktene er sponset, men meningene er ærlige

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits