Helene Lekven

Plutselig noen tusen kr fattigere

  • 29.02.2016, 14:09


Hei alle kjære og gode lesere! 

Er det noe jeg ikke har lyst til så er det å beklage for at jeg ikke har blogget så mye nå.. Jeg hadde jo så mange fine og gode innlegg på lur til dere. Men forrige uke sa macen min natta.. Så jeg mistet dermed alle bildene jeg hadde tatt til de innleggene. Jeg mistet alle videoene jeg hadde forhåndsfilmet og som skulle ut på youtube. Og jeg har mistet alt av bilder av minner fra 2016.. Jeg kjenner det er utrolig kjedelig. Men heldigvis ligger mye av det her ute fra før av.

Jeg har fått bestilt meg en Ipad som jeg skal blogge fra før jeg kjøper meg en iMac når jeg har råd til det. Så jeg har da valgt å vente med å blogge og alt slikt frem til jeg har fått Ipaden, håper dere skjønner det. For det er ikke akkurat lett å skrive lange innlegg på mobilen! 

Håper hvertfall dere får en super start på uken, så kommer jeg tilbake så fort Ipaden er på plass! ❤️

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits