Helene Lekven

Guess where I'm going! 

  • 07.03.2016, 15:15


Turen er bestillt og jeg er klar for en skikkelig jentetur sammen med Kristina og Charlotte. Jeg tror det kommer til å bli en allertides tur med masse sol, trening, god mat og ikke minst shopping! Kristina blogger ikke lenger, men dere kommer nok til å få noen oppdateringer fra både meg og Charlotte underveis i oppholdet. Jeg vet selv at jeg elsker å lese bloggene til folk som er på ferie, også er det jo morsomt å se tilbake på ved seinere annledninger. Det er stadig jeg ser tilbake på innleggene jeg la ut i løpet av feriene mine det siste året!    
    
 Er det noen som klarer å gjette hvor vi skal ut i fra bildene? Vi skal til solfyllte Mallorca! Vi skal kose oss der nede en hel uke. Jeg er enda litt i sjokk tror jeg. Jeg fikk nemlig på torsdag formiddag en melding av Kristina om vi skulle kanskje reise dit, og bare noen timer seinere var den allerede bestillt! Gikk litt fort i svingene, men det er jo litt gøy det og. Må ta litt fatt i den spontaniteten innimellom!   

    
Ahh, jeg kjenner jeg frister meg selv ved å i det hele tatt poste disse bildene! For ikke kom her og si at det ikke ser deilig ut, for det vet jeg så alt for godt selv at det gjør. Men er godt man har noe å glede seg til. Jeg føler jeg virkelig har mye å se frem til de neste månedene, egentlig det neste året, og det skal jeg ikke klage på!!

Flere som fikk lyst til å ut og reise nå, eller er det bare meg? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits