Helene Lekven

February Favorites 2016

  • 09.03.2016, 15:40


 Jepp, det er den tiden av måneden hvor bloggere oppsummerer den forrige måneden som gikk med enten favoritt ting og produkter, eller antrekk. Selv har jeg denne måneden laget en video om mine favoritt ting, som jeg tenkte jeg kunne dele med dere her på bloggen også! Jeg har en del skjønnhetsprodukter denne gangen da jeg hadde litt nytt å rutte med etter Barcelonaturen tidligere i Februar. Jeg hadde selvfølgelig andre favoritter også, men det må dere nesten se videoen for å få vite noe om. Og dere finner den her på youtube.  
  Jeg syntes det er så gøy å prøve nye produkter om dagen, men det blir fort litt dyrt for lommeboka. Så må begrense meg betraktelig fremover. Har en ferie å betale, og jeg skal på en annen ferie, så pengene flyr avgårde uansett. Men skal ikke se bort i at et eller annet av sminke blir med meg hjem fra flyplassen etter diverse turer de neste månedene!   

 Jeg har fått helt hekta på Urban Decay sin Naked Smokey palett. Og jeg har også planer om å dele en tutorial fra denne paletten i løpet av uken, satser på at jeg får gjort det ferdig til lørdagen. Jeg er nemlig ikke helt i form i dag, og da er det bare avslapning som høres fristende ut! Men en tutorial kommer hvertfall i løpet av helgen, det er helt sikkert! Men frem til da kan dere slappe av med en kopp te og se den nye favorites videoen min! Enjoy ☕️

Hva er det ene produktet du stadig gikk tilbake til i Februar? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits