Helene Lekven

Review: Setting Spray by Urban Decay

  • 16.03.2016, 15:10


Da jeg var i Barcelona i Februar var en av tingene som fikk bli med meg hjem fra Sephora, Urban Decay sin Makeup setting spray. Jeg har prøvd dager uten å bruke den, og dager hvor jeg bruker den for å se om jeg kan sammenlikne resultatet på slutten av dagen. Og gjett om jeg har sett forskjell! Etter å ha sminket meg om formiddagen har jeg gjerne sprayet en del jevnt over hele ansiktet. På sprayen står det at man skal spraye i en T-form og i en X-form. Dette har da ikke funket for min del.  

 Jeg har da rett og slett ikke fått nok produkt i ansiktet slik at sminken min setter ordentlig. Derfor må jeg spraye en del mer enn det som står, og jeg sprayer vell egentlig ganske vilkårlig. Nå kan det jo hende at T- og X-formen funker for mange av dere. Men for meg var det rett og slett ikke nok. Det er da man ser at man må tilpasse alt til seg og sin hud og ikke minst sine egne vaner. Noen tar seg mer i ansiktet enn andre og da trenger man automatisk mer spay!  

 Jeg har jo ikke akkurat prøvd så mange slike setting sprayer før, men av de jeg har prøvd så er denne en helt klar favoritt. Jeg tror ikke jeg helt tør å prøve en ny en heller i og med at jeg endelig har funnet en som passer meg. Men. Om du har en som er enda bedre enn denne,  så tar jeg gjerne i mot tips, for jeg er jo nysgjerrig på om de faktisk er bedre! 

Har du prøvd denne før? Og har du evt en annen å anbefale meg? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits