Helene Lekven

Spring Collection by Elizabeth Arden

  • 18.03.2016, 15:43


Det er ganske mange fordeler ved å være en blogger, og det å få tilsendt produkter er kun en av dem. Men det er noe jeg setter aller mest pris på. Jeg anbefaler da ikke det jeg ikke ville anbefalt andre å prøve, men jeg setter pris på muligheten til å prøve  nye produkter diverse merker kommer ut med. Og denne gangen har jeg vært så heldig å få tilsendt den nye vår-kolleksjonen som Elizabeth Arden har kommet ut med.    
  Dere ser jo det at det er mye lillefarger og shimmer som er det store nå denne sesongen og det må jeg ærlig innrømme at jeg liker litt for godt! Jeg liker en fin glød i ansiktet med fine og varme farger over øynene. Og jeg føler det får frem øyenfargen min mye mer, og det er ikke noe jeg skal klage over! Bare det at kolleksjonen heter Sunshine Bronze sier jo sitt om hva som er hovedpoenget med denne serien!

Planen var ikke å skrive så mye om produktene i dag, men bare å vise dere kolleksjonen. Grunnen til det er at i dag har jeg også filmet en First Impression video fra denne kolleksjonen min som kommer opp på youtube til onsdag igjen. Så om du er interessert i å høre hva jeg syntes om produktene så stay tuned on Wednesday!   
 Men si meg en ting? Denne kolleksjonen ser vell ikke annet enn helt plettfri ut? Jeg elsker hvertfall pakningen og utseendet til denne kolleksjonen, og jeg kan i det minste si at den ikke skuffet på huden min heller! Har du sett noe til denne kolleksjonen før og kunne du tenke deg å få hende i den? Da har du alle produktene HER

Hva syntes du om kolleksjonen og kunne du tenkt deg å prøve den ut??

// Produktene er sponset

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits