Helene Lekven

Video: First Impressions - Elizabeth Arden Spring Collection

  • 23.03.2016, 14:38


  Forrige uke blogget jeg jo om den nye vår-koleksjonen til Elizabeth Arden, og jeg nevte da at jeg skulle lage en video hvor jeg prøver sminken for første gang. Det har jeg nå gjort og den ligger klar ute på youtube! Jeg er faktisk utrolig fornøyd med mye av produktene, men hva jeg syntes om det forskjellige må du se videoen for å vite. Du finner den HER

Jeg kjenner jeg er så klar for å reise til Gran Canaria i morgen. Det blir så bra og ikke minst deilig!🌴 Så tror ikke jeg kommer til å blogge i morgen da vi skal reise så og si hele dagen, men på fredag er jeg tilbake igjen med den første oppdateringen fra turen! Det kommer forresten også en giveaway i løpet av helgen, så det er bare å følge med! 

Ha en strålende Torsdag og ikke minst ha en fin påske! 🐣☀️

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits