Helene Lekven

Easter at Gran Canaria!

  • 26.03.2016, 17:37


  At vi bestillte en tur hit til Gran canaria er ikke noe vi har angret på i det hele tatt. Vi fikk utrolig mye ut av dagen i går og hittil i dag har vi trena, spist og vært avgårde på shopping. Vi koste oss i Meloneras med litt god drikke og dyr shopping. Det er hvertfall godt vi kan nyte livet! Og nå ligger vi på hver vår solseng ved bassenget med noe kaldt i glasset. Ahh, påske på Gran Canaria, helt okei!    

  Vi skal nå fortsette å sole oss og bare nyte varmen før vi skal opp på rommet å gjøre oss klare for middag. Men det er heldigvis noe timer til! Jeg har faktisk ikke tatt så mange bilder på turen hittil, men det kommer! Film er det hvertfall nok av til en fin Travel Diary. 

Jeg håper dere har en fin påske hvor enn i verden du er! Gjør du no spennende i påska?

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits