Helene Lekven

Trening på ferie? Er du gal?!

  • 27.03.2016, 12:18


Hahaha! Etter å ha postet innlegget i går fikk jeg en kommentar «Trener dere når dere er på ferie? 🙈». Og ja når jeg er på ferie med Mathias trener vi. Han trener så og si hver dag , mens jeg blir med innimellom. Nå er det ikke alt jeg kan bli med på, f.eks. Løping på grunn av kneet mitt. Så når det er noe jeg kan bli med på, så gjør jeg det! Og ettersom vi skulle hit har jeg fått litt freshe og nye treningsklær for anledningen. Jeg digger treningstightsene til KappAhl, de er virkelig gode! Jeg har nå to par, nr. 1 er begynt å bli slitt da jeg har brukt den så mye. Så det å få en ny tights fra dem skadet virkelig ikke!  

  Jeg bruker også treningstoppen fra KappAhl. Den er sydd sammen med en treningsBH, noe jeg var litt skeptisk på i starten. Men det var ikke så ille som jeg trodde, det viste seg faktisk å være bedre, så det er ikke en negativ egenskap!Men det er ikke sånn at jeg klarer å trene like mye (eller i det hele tatt) når Mathias ikke er med på tur. For resten av familien min trener ikke så mye, og da er det lett å droppe det selv. Men da er det greit å ha en kjæreste som kan dra deg med på trening!     

    Og om du ønsker å prøve ut treningstøyet til Kappahl, så anbefaler jeg dere å bli med på giveawayen jeg holder! Jeg deler nemlig ut tre gavekort, to på 500kr og et på 1000kr! Du kan finne konkurransen HER.

Hva med deg? Trener du litt når du er på ferie eller slapper du fullstendig av? 

// treningsklærne er sponset

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits