Helene Lekven

Puerto de Mogan - Skjønnhetens by! 

  • 28.03.2016, 10:34


Er det en by jeg visste jeg skulle tilbake til i løpet av denne uken på Gran Canaria, så var det Puerto de Mogan. Vi gjorde nemlig den tabben at vi reiste hit den siste dagen på GC i fjor, og angret veldig på at vi ikke dro dit en gang tidligere i uken. Så denne gangen hadde jeg kamera på plass og var klar en haug med fantastiske bilder fra nydelige Puerto de Mogan.     

    
   

 Puerto de Mogan er en gammel havnelandsby som bærer preg av greske bygninger overfylt med fargerike blomster. Det er en helt annen aura over denne plassen enn noen annen plass på denne øya. Alt er så fredelig, laidback og rett og slett så fantastisk nydelig. Jeg drømmer meg bort i alle bygningene, og har bestemt meg for at neste gang skal jeg bo på hotellet i denne havna. Tenk å gå i disse omgivelsene hver dag da dere? I wish!  

    
   

Bildene i seg selv sier jo mye om hvor vakkert det er der, men det sier på ingen måte nok. Dette er rett og slett en by som må oppleves. Også får man så fine bilder der at jeg kunne ikke dra hjem derfra uten noen fine antrekksbilder, det hadde vært en skam! Men de får dere ikke se nå, det får vi spare til et annet innlegg! 

Er ikke Puerto de Mogan nydelig?! Kunne du tenkt deg å besøke denne landsbyen? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits