Helene Lekven

Dior addict! 

  • 04.04.2016, 15:00


For bare et eller to år siden kunne jeg ikke skjønne hva folk så i duftene fra Dior, og sminken var jeg heller ikke så inne i. Men i løpet av de siste månedene har det forandret seg helt!  Det begynnte med at jeg falt for Miss Dior Blooming Bouquet parfymen. Så falt jeg for highlighteren fra årets limited vår-kolleksjon. Og forrige uke falt jeg for Lip Maximizeren jeg kjøpe på vei hjem fra GC! Jeg har begynnt å få mer og mer sansen for merket, og jeg kjenner jeg gleder meg til å få tak i mer fra sortimentet deres.  
  Jeg kunne egentlig tenke meg å prøve en av foundationene deres, og kanskje noen øyenskygger? Ahh, jeg kan hvertfall drømme, for først må jeg betale for sommerens ferietur med jentene. Men skal ikke se bort i fra at jeg unner meg noe i Mai måned! Jeg vet faktisk ikke hva det er, men føler Dior er et skikkelig vår og sommer merke. Jeg aner ikke hvor jeg har fått det fra, men det er de sommerlige og friske fargene jeg ser for meg når jeg tenker Dior. Om du har noe å anbefale fra Dior så tar jeg i mot alle tips med stor takk. For jeg kan gjerne tenke meg å prøve alt, men prøver gjerne deres tips først! Jeg kjøpte jo Lip Maximizeren da jeg hadde hørt så mye bra om den, og den skuffet ikke. Den lukter mint, og gir en prikkende effekt når du har den på. Og et eller annet ved akkurat det syntes jeg er litt for tilfredsstllende! Griper etter den flere ganger om dagen for å si det sånn..

Hva anbefaler du fra Dior? Og hva er dine tanker om dette merket? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits