Helene Lekven

Naturlig glød på flaske! 

  • 06.04.2016, 15:05


Du vet når du får komplimenter om at huden din er blitt så fin, at du gløder og du vet at et spesielt produkt har takken for det. Sånn føler jeg! Jeg aner ikke hvor mange ganger den siste uken hvor folk har kommentert hvor fin huden min er, og at jeg har en så fin og naturlig glød. Og det er jo ikke noe som er bedre å høre enn akkurat det! Og det beviser jo bare at etter jeg startet med dette serumet så har jeg virkelig merket forbedringer. 

Jeg har selv tidligere ikke brukt noe særlig serum, da jeg ikke har funnet en som jeg syntes passet til min hud o det jeg ville ha. Jeg fikk litt hjelp med akkurat det og fant frem til denne herligheten av et serum. Den er fra Beauté Pacifique og det er første gang jeg har testet noe fra dette merket. Så ikke bare var jeg spent på å teste serumet, men jeg var også spent på det å prøve dette merket.    Det er flere fordeler ved å bruke dette serumet. Det er noen øyeblikkelige fordeler og noen langsiktige fordeler, og jeg tenkte at jeg kunne dele de fordelene med dere her.

Øyeblikkelige fordeler:

  • Korreksjon av ujevnheter på hudens overflate
  • Gir deg en naturlig glød
  • Hjelper sminken til å skjule ujevn pigmentering

Langsiktige fordeler:

  • Reduserer rødme (Whaaaat??)
  • Bekjemper fri radikaler og reduserer alderstegn
  • Reparerer solskader
  • Inneholder to typer Vitamin E

 Nå har jeg jo selv merket flere av de øyeblikkelige fordelene, og jeg gleder meg til å se om jeg merker noen langsiktige fordeler! Jeg bruker ca 3 dråper i ansiktet og to på halsen. Det står at man trenger bare to i ansikt og en på hals, men føler jeg da ikke får fordelt produktet ordentlig. Dermed har jeg tatt en dråpe ekstra hver gang! Så om du syntes den er vanskelig å fordele så vet du hva du skal gjøre.

Denne har nå blitt et fast innslag i min skjønnhetsrutine, og om jeg fortsetter å få slike komplimenter som jeg har fått så forsvinner den ikke med det første!

Har du prøvd dette serumet? Har du evt et annet serum å anbefale meg? 

// Produktet er sponset ? Alltid ærlige meninger

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits