Helene Lekven

Review: Spring collection by Elizabeth Arden

  • 09.04.2016, 12:50


For noen uker så la jeg jo ut et innlegg og en video med min første reaksjon på produktene, du kan se videoen HER. Men i dag tenkte jeg å se litt på hva jeg syntes om produktene etter jeg har brukt dem en stund. Det er jo greit med en update slik at dere vet om det faktisk er verdt å kjøpe dem. Og jeg kan jo si at Elizabeth Arden er jo et veldig populært merke av en grunn. Hudproduktene hennes er helt himmelske og sminken er ikke langt unna de heller.

 Sunset Bronze er en bronzer som gir en veldig mye glød. Det er litt shimmer i noen av bronzer nyansene, og det at det også er forskjellige nyanser gir det et veldig fint sluttresultat. Dette er også en bronzer som varer veldig lenge, du trenger nemlig ikke så mye produkt av gangen. Så alt i alt er dette en veldig god bronzer, og jeg må faktisk si at den har slått ut bronzeren min fra NARS. Det ekke værst!

 Sunset eyeshadow har veldig fine og sommerlige farger, og det er klart at lilla/rosa og roségull er veldig inn til våren. Jeg vil anbefale å bruke en god base under disse skyggene da de kan crease litt utover mot kvelden! Jeg har brukt en av Color tattoo skyggene fra Maybelline som en base og jeg fikk da en kjempe kul og fin look som varte helt til jeg skulle ta av sminken om kvelden. Happy with that!

 Sunset Highlight har jeg faktisk ikke brukt så alt for mye da jeg elsker hvordan mac higlighteren min er på huden min om dagen. Men de dagene jeg har brukt den har jeg hatt en fin glød og higlight. Det er ikke så intens da det på en måte er en bronzet higlighter, men når jeg har litt mer farge til sommeren kommer nok denne til å bli superfin på! Også er det nok uvandt at det er en kremet konsistens, og jeg er bare vandt til pudder highlightere.

 Sunset lipgloss brukte jeg et par ganger over en leppestift i løpet av de ukene som er godt, og det ga faktisk en ganske kul effekt! Hvis du er ute etter det lille ekstra så tror jeg du vil like akkurat det, men det blir nok litt for mye for en hverdag på jobb på en café. Men som higlighteren, jeg er bombesikker på at denne vil bli brukt mer til sommeren. Tar gjerne sminken og stilen et ekstra hakk ut om sommeren!

 Har du prøvd noen av disse produktene siden jeg nevnte dem første gang? Hva ser du for deg at du hadde likt best av disse produktene? 

// Produktene er sponset – meningene er ærlige

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits