Helene Lekven

Vi kommer til den tiden av året igjen..

  • 18.04.2016, 17:22


For hver dag som går så merker jeg at vi kommer nærmere og nærmere både våren og sommeren. Og da mener jeg ikke bare at jeg merker det på allergien, men sola er jo mer og mer fremme!  Og det er nå et produkt med solfaktor jeg skal snakke med dere om. Solfaktor er jo viktig året rundt, men det er enda mer viktig nå i løpet av de månedene vi har i vente. Og siden ferieturer og bading i sjøen etterhvert står for tur tenkte jeg å anbefale dere et pudder. 

  
Dette er ikke et hvilket som helst pudder, men det har solfaktor og er faktisk vannfast! Selvfølgelig så anbefales det å tuche  opp med litt i løpet av dagen, akkurat som med solkrem. Det er jo ikke et vidunder pudder! Men jeg kan med hånden på hjertet si at dette var en reddende engel for meg på tur på Gran Canaria. Jeg brukte den hver dag, tuchet opp nå og da og ble ikke solbrent i ansiktet i det hele tatt. Selvfølgelig, når solen var på sitt værste på dagen valgte jeg å smøre litt solkrem i tillegg under. Man kan aldri være for forsiktig når det kommer til solen. Men med dette pudderet følte jeg meg fin, sminket og beskyttet på en gang. 

   Også er den jo så enkel å påføre. Alt du trenger å gjøre er å koste rundt i ansiktet, og så kommer pudderet ut gjennom kosten. Jeg føler dette er et pudder jeg kommer til å strekke meg etter i sommer også. For  om sommeren liker jeg ikke like godt å bruke flytende  foundation, så når denne holder bra og beskytter huden samtidig så kan jeg jo absolutt bruke den istedet. Og det føles ikke ut som jeg har på noe, noe som er litt for deilig! 

Bruker du helst pudder eller flytende foundation om sommeren?

// Produktet er sponset ? Meningene er ærlige 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits