Helene Lekven

My Style Icon - IntheFrow

  • 19.04.2016, 14:45


 Jeg har alltid fulgt en del youtubere, men det er ikke før jeg kom over youtubekanalen til Victoria at jeg virkelig ble inspirert. Hun er en geniuin jente som gir utrolig mye av seg selv. Hun jobber beinhardt med både youtubekanalen sin og med bloggen sin. Det gjør hun fordi det er det hun elsker å drive med! Hun har inspirert meg uatllige ganger med de fine og virkelig gode tekstene sine på bloggen, og hun har gjort at jeg har et større ønske om å lykkes i det jeg vil. 

Men det er ikke den eneste måten hun har inspirert meg. Hun har inspirert meg utrolig mye når det kommer til både sminke og mote. Hun er rett og slett blitt mitt stil icon! Kanskje litt tidlig å si det enda, men for øyeblikket holder jeg på å rydde ut av skapet ting jeg ikke vil ha eller trenger lenger. Og da gir jeg plass til en mer sofistikert og gjennomført stil. Shoppingen til den garderoben er i gang og jeg gleder meg allerede til å vise dere plaggene i antrekk! 

  

Bare hvordan Victoria styler forskjellige plagg og får til å se så plettfri ut hver gang, det skjønner jeg ikke. Jeg kommer ikke til å strekke meg så alt for mye etter henne, men jeg blir veldig inspirert av plaggene hun har og hvordan hun jobber med dem. Jeg lurer bare på hvor mye planlegging som ligger bak hvert antrekk, eller om hun bare slenger det sammen. Jeg håper ikke på sistnevnte, da er hun rett og slett en gudinne! (Hvertfall for min smak! Er jo ikke sikkert du liker stilen hennes)  

 

   
   Jeg bare håper på at jeg også en gang kan se like effortless ut, og ikke minst sofistikert samtidig som behagelig! Jeg har som sagt begynt å handle inn litt til den nye garderoben min, og jeg driver stadig å planlegger for nye plagg jeg skal kjøpe! En sort blazer står helt klart på planen, men det er det å finne den rette som ikke er så lett. 

Men om du liker stilen til Victoria du også, så finner du bloggen hennes HER. Og om du ønsker å se youtube videoene hennes så er det bare å søke på IntheFrow. Da kommer alle videoene og kanalen hennes opp! 

Hva syntes du om stilen til Victoria, og hvem er ditt stil ikon? Og hvorfor? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits