Helene Lekven

A fresh start to the day, is a good start to the day!

  • 20.04.2016, 15:30


Denne uken har jeg startet hver dag med et stort glass vann med sitron og limeskiver i. Dette har ført til at jeg har fått en utrolig god og frisk start på dagen. Kjenner jeg våkner litt ekstra når jeg drikker det, og det er helt greit å ikke være avhengig av kaffe hver morgen. Vann finnes i springer og sitron koster ikke mye, så vil vell kanskje si det også lønner seg å starte dagen med vann med sitronskiver i.

Ikke bare våkner du litt av å starte dagen med et slikt glass, det er også bra for deg!  Jeg har funnet flere grunner til at det å drikke vann med sitron skal bli en fast del av min rutine, og jeg tenkte at jeg i dag ville dele de grunnene med dere:   

   
 Bare de grunnene er gode nok for meg, jeg starter dagen nå med en god dose sitronvann! En fresh start, er en god start. Og de siste dagene har vært tunge for meg, men det å starte dagen med en glass sitronvann gjør at de hvertfall får en bedre start! Så hvorfor ikke prøve det ut en ukes tid eller mer? Det kan forandre morgnene dine også! 

Har du noe du må ha fast hver morgen? Har du evt et annet tips til hva som burde bli en del av min rutine? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits