Helene Lekven

I have got a new favorite in my collection!

  • 23.04.2016, 14:25


   For et par dager siden kom familien min hjem fra Barcelona etter å ha vært der i noen dager. Og siden jeg måtte jobbe og ikke hadde muligheten til å bli med, så måtte jeg hvertfall sende med en liten handleliste. Jeg fikk litt fra Primark (da litt «kjedelige» men nødvendige ting. Jeg fikk mascara fra Too Faced, Better than sex. Også fikk jeg denne parfymen fra Paco Rabanne. Og når du hører det merket tenker du kanskje på Lady Million eller 1 Million, men neida de har nemlig kommet med en ny parfyme! 
 Nemlig Olympéa! Jeg fikk en prøve av denne parfymen når jeg kjøpte noe fra Kicks for et par uker siden, og siden da har jeg elsket den. Jeg visste at jeg måtte få skaffet meg denne så fort som mulig, og det passet jo da perfekt at familien min skulle ut og reise. Så nå er parfymen min og jeg kunne ikke vært mer fornøyd!   Duften er veldig frisk, og har toner av vanilje, jasmin, salt (!), Ingefær og Lilje. Dette gir en frisk og god lukt uten noen jordaktige toner. Det føler jeg nemlig ikke passer meg så godt. Jeg trenger de friske og oppløftende! Parfymen er inspirert av Gudinnen ? dronningen av alle dronninger, kvinnen av alle seiere, det absolutte ikonet. Og jeg tror at det er noe denne parfymen speiler godt. Og ikke minst tror jeg denne parfymen fort kan slå an hos mange. 

  Den lukter noe når du lukter på flasken også lukter den noe annet på huden. Men frisk er den uansett, og det er hvordan den er på huden som gjorde at jeg forelsket meg totalt. Denne parfymen kommer til å bli brukt helt til jeg går lei. Og jeg kjenner at jeg nå trengte å få en ny parfyme i kolleksjonen min. Må ha litt tilskudd til den her og der! 

Har du prøvd denne parfymen før? Og har du evt en duft å anbefale meg etter å ha lest her hva jeg liker? Tar imot alle tips med takk! ❤️

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits