Helene Lekven

Shades of Red by Elizabeth Arden

  • 24.04.2016, 12:55


Jeg er ikke en av de jentene som klarer å bruke røde leppestifter hver dag. Men i perioder så vil jeg nesten ikke bruke annet. Jeg har da også prøvde røde leppestifter fra en del forskjellige merker, og det er stor forskjell blandt de forskjellige. Nå må jeg innrømme at jeg har prøvd mest blandt drugstore merkene, og ikke blandt de store merkene som Dior og Chanel. Men av alle merker jeg har prøvd hittil så har Elizabeth Arden sine leppestifter slått de andre med glans! 

Ikke bare er leppestiftene gode og kremete, de er lette å påføre og heller ikke vanskelige å korrigere om man trenger det. Elizabeth Arden har også et veldig bredt spekter når det kommer til røde leppestifter, så sjansen for at du skal finne en som passer deg er veldig stor! Selv har jeg tre forskjellige og liker dem alle til hvert sitt bruk.    
 Det er tre forskjellige rød farger, og selv om den bakerste (Rose Petal) ikke ser fullt så rød ut, blir den seende rød ut på leppene. Det er nok også denne jeg griper mest etter om jeg ønsker røde lepper i hverdagen. Da kan de to andre bli litt for kraftige, men det kommer selvfølgelig an på humøret mitt også. Føler jeg meg bold og har lyst på skikkelig røde lepper, ja da går jeg for det! Alt kommer ned til humøret mitt.

  
   Som sagt har jeg hverken prøvd noen av de røde leppestiftene til hverken Dior eller Chanel. Men i løpet av de neste månedene skal nok en rød chanel bli med meg hjem. Det føler jeg egentlig er et must i en hver jentes sminke kolleksjon! Man får aldri nok røde leppestifter, for alle er så forskjellige og kan brukes til forskjellige «eventer». 

Hva med deg? Når føler du for å bruke røde lepper? Og hvilket merke har den perfekte røde for deg? 💄

// produktene er sponset ? meningene er ærlige

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits