Helene Lekven

NYX Lingerie First Impressions

  • 26.04.2016, 14:40


Siden den forrige first impressions videoen min slo så an, bestemte jeg meg for å lage enda en til dere. Jeg kjøpte meg nemlig to liquide lipsticks fra NYX når jeg var i Trondheim, og jeg klarte å holde meg unna å prøve dem helt til jeg kom hjem og fikk filmet reaksjonen min. Det var ikke bare bare da jeg var veldig nysgjerrig på hvordan de ville bli på meg. Jeg skal ikke røpe noe om hva jeg syntes om de, det må du se videoen for å vite! Så yes, håper denne faller like godt i smak som den FORRIGE

 

Jeg tenker å ha flere videoer som dette fremover, så kom gjerne med tips til hva dere vil jeg skal prøve i den neste videoen. Og om du ønsker å se flere videoer jeg har lagt ut i det siste så finner du dem på kanalen min HER. Jeg legger, som sagt tidligere, ikke ut alle videoene mine her på bloggen. Jeg prøver å holde blogg og youtube litt separert, men noen ganger syntes jeg videoer kan bli delt her også. Men om du ønsker å følge med på videoene mine på youtube også, så er det bare å subscribe til kanalen min, da blir du varslet hver gang jeg poster en ny video.  

 Jeg har nå den siste måneden postet to videoer i uken, hver onsdag og hver lørdag, og jeg digger det. Jeg får så glede av å lage videoer, og se at folk liker dem. Så håper dere også vil ta del i den reisen. Også blir det forresten snart en ny giveaway på kanalen min. Jeg må bare få premien i posten først! 

Hva syntes du om videoen? Og hva ønsker du jeg skal teste i den neste First impressions videoen min?

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits