Helene Lekven

Products I can't live without

  • 27.04.2016, 14:50


Vi har alle noen produkter vi ikke kan klare oss uten. Det kan forandre seg veldig fra person til person, men selv er jeg blitt veldig opptatt av kvalitet når det kommer til produktene jeg vil bruke på huden/ i håret mitt. Jeg har testet, feilet, testet og vunnet! Jeg har funnet produkter som passer meg best mulig, og etterjeg har funnet disse produktene har jeg ikke kunnet bytte de ut med noe. Så i dag tenkte jeg å dele mine favoritt produkter med dere, kanskje dere har prøvd noe av det, kanskje ikke. Og selv om det passer meg og min hud/hår, så betyr det ikke at det passer deg, men det er verdt et forsøk?

Jeg har det siste året brukt flere produkter som Sanex selger. Jeg har brukt deodoranten deres og jeg bruker dusjsåpen som skal gi ekstra fuktighet til huden. Nå i vinter kom de også ut med en intimvask. Det er en nødvendighet å ha i dusjen og denne fra Sanex skuffet ikke når jeg prøvde den. Den lukter frisk og mild, akkurat som de andre produktene til Sanex. Blir også spennende å se om de kommer ut med noen andre lukter! 

Tørrshampo er noe som er veldig fra person til person og hvordan håret er. Selv så liker jeg veldig godt tørrshapoene til Batiste. Jeg liker aller best den med blomsterlukt, men den med cocos lukt og den originale er også brukbare. Er vell noe med hvilken lukt man foretrekker! Men denne tørrshampoen føler jeg hvertfall har passet best til mitt hår av de jeg har prøvd opp i gjennom.

Parfyme er noe jeg har vokst til å elske mer og mer. Det er mange parfymer jeg ikke liker der ute, men når jeg først finner en jeg liker så faller jeg virkelig pladask! De siste månedene har jeg brukt denne fra Miss Dior hver eneste dag, så kan si at det er en av parfymene jeg ikke kan leve uten. Men etter jeg fikk ny parmye forrige uke så har jeg kun brukt den hver dag. Men sånn blir det jo gjerne når man får noe nytt enten i sminkekolleksjonen eller i garderoben også!

Jeg har også blitt veldig avhengig av et serum jeg blogget om for et par uker tilbake. Det er virkelig et mirakel serum som gir huden min den perfekte glød. Jeg klarer ikkke lenger å la den utebli fra den daglige rutinen min. Jeg føler rett og slett at jeg ikke får den samme gløden og jeg føler meg heller ikke like bra! Så det at dette serumet er blitt et produkt jeg ikke kan leve uten, det er helt klart! Og hvis du ønsker å lese mer om dette produktet finner du et eget innlegg om det HER

Så må jeg jo ha noen produkter som går til hender og øyne også. Jeg er veldig avhengig av en god håndkrem som fukter godt. Det er fordi når jeg jobber på cafe så må jeg vaske hendene mine hele tiden. Og som dere kanskje vet så tørker vann merkelig nok ut huden. Så en god håndkrem er et must for at hendene mine skal se fine ut! Hjelper ikke bare å ha fine negler da nei! 

Og når det kommer til øynene så er det en kombinasjon av to produkter som jeg ikke klarer meg uten. Men nå er kun det ene produktet avbildet her. Jeg bruker nemlig Puff Off fra Benefit for å fjerne hevelser og jah, rett og slett posene under øynene. Denne er perfekt for akkurat denne jobben, for du får kremen ut gjennom et strykejern aktig tut, og så smører du den ut med den også. Det gir en kjølig og behagelig følelse, og du merker at du våkner litt med en gang. Om du ønsker å se hvordan jeg bruker den så finner du det i DENNE videoen.

Og det var egentlig de produktene jeg absolutt ikke kan leve uten. Og jeg har vell helt ærlig en del andre produkter jeg ikke vil gi fra meg uten kamp, men de produktene dere ser over her er nok de jeg aller helst hadde tatt vare på! Jeg mener, det er grunnleggende produkter som de fleste må ha! Eller, hvertfall jeg føler at man må ha, er jo selvfølgelig ikke sikkert at du tenker det samme.

Hvilke produkter kan du ikke leve uten? Og er det evt et produkt du syntes jeg burde teste? 

// Enkelte av produktene avbildet er sponset ? alle ærlig meninger

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits