Helene Lekven

Trying something new

  • 08.05.2016, 11:43


God søndags formiddag alle kjære gode lesere! Har dere hatt en fin helg så langt? Det håper jeg virkelig! Selv så koste jeg meg ute i solen etter jobb i går og fikk jammen meg skille, så jeg var super fornøyd når jeg gikk til sengs i natt. Det er nemlig første gang i år det var mulig å ligge på varandaen i bikini og kunne sole seg uten at det var for kaldt. Vi hadde over 20 grader i skyggen og bestemte oss fort for at rekemiddagen skulle nytes ute i kveldssolen. En kjempe fin og sommerlig lørdags ettermiddag var det. 

Men i dag er det litt tilbake til «hverdagen». Søndagene for min del er ikke alltid så rolige da det gjerne er den dagen jeg må filme til youtube kanalen min. Jeg må spesielt gjøre det når jeg har en travel uke i vente, og det er ikke et unntak denne gangen. I dag skal jeg filme en first impression av denne Cushion Foundationen fra Loreal. Jeg har ingen spesielle forventninger til den, og har heller ikke sett og lest så alt for mye om den. Så jeg tenkte at jeg like greit kunne ta saken i egne hender og teste den ut selv. Jeg gleder meg til å se hvordan den føles og hvordan den legger seg på huden. Jeg håper virkelig dette er en lett og fin foundation som jeg lett kan kjøpe igjen. Jeg likte nemlig fargen jeg kjøpte veldig godt, men om jeg fortsetter med den solingen jeg startet på i går så kan jeg nok ikke bruke den hele sommeren, men da har jeg den hvertfall en periode nå! 
Så om du er nysgjerrig på hva jeg syntes om denne foundationen så kan du sjekke ut youtube kanalen min til onsdag. Det er nemlig da den skal ut! Men nei nå må jeg runde av og komme i gang med dagen. Jeg skal nemlig avgårde på trening før jeg skal filme to videoer og så forhåpentligvis få ligget litt i solen i dag også. Må nyte været mens man har det, det har jeg lært mang en gang, for plutselig er det kaldt igjen.. MEN vi håper på det beste! 

Har våren/sommeren birkelig kommet til dere enda? Og har du prøvd denne foundationen før? Hva syntes du evt om den? 

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 år gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tønsberg. Jeg er interessert i mote, skjønnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her på bloggen min. Men det kommer nok også innslag av andre ting her og der. Jeg driver også med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut på bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i å følge videoene mine, så subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen på bloggen. Om det er noe du lurer på så må du ikke nøle med å spørre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits