Helene Lekven

I think I'm in love

  • 09.05.2016, 14:50


Herlighet, er helgen virkelig over allerede? Jeg syntes dagene og ukene går så fort om dagen, før vi vet ordet av det er det sommerferie! Ikke at jeg skal klage over det, men jeg har en del å måtte gjøre før den tid, så jeg kjenner jeg får litt hetta av at tiden faktisk går så fort. Men det går nok fint, bare jeg får gjort litt nå de neste ukene så skal jeg nok ha tid til å kose meg på ferier i Juni! 

Jeg kjenner jeg gleder meg til hva denne sommeren har å by på. Jeg skal på flere reiser, på festival og jobbe ganske mye. Jeg tror og håper på at dette skal bli en av de sommerne jeg husker best, for det er så innmari mye gøy som står på planen allerede, og ikke minst så blir jeg og Mathias samboere denne seinsommeren, så det blir bra! There is nothing like the feeling of the sun tuching your face for the first time after a long winter season! 

Denne uken har hvertfall jeg nok å stå på  med! Med både jobb på cafeen, filming, blogg jobbing, pakking, trening, fiksing av bryn og enda mer jobb på cafeen. Og ikke minst så kommer min kjære hjem denne uken, så skal bli godt å endelig se han igjen. Det er på den måten jeg ser hvor fort, men samtidig hvor sakte tiden går, for det er allerede fire uker siden vi så hverandre sist. 

Men nei, nå får jeg vell runde av. Kjente jeg var litt skravlete denne mandagen. Men det håper jeg bare er koselig? Og som dere kanskje har merket har jeg gått litt mer tilbake til det å ha litt hverdagsinnlegg igjen og ikke innlegg som nesten bare er fokusert på sminke og skjønnhet. Når man blogger om det går man litt tom etterhvert og da blir det litt vanskelig og ikke minst litt demotivernede å måtte finne noe nytt hele tiden. Jeg liker å blogge om det som faller meg inn, og det er da jeg syntes bloggpostene blir mer naturlige! 

Håper dere er enige angående bloggingen, også håper jeg dere alle får en fantastisk start på uken! Hva syntes du forresten om antrekket på bildene? Jeg elsker det! Så behagelig og feminint 😍

Helene Lekven

Mitt navn er Helene Lekven og jeg er 20 r gammel. Jeg bor i Trondheim, men er opprinnelig fra Tnsberg. Jeg er interessert i mote, skjnnhet, reising og trening. Det er dermed det du i hovedsak kan lese om her p bloggen min. Men det kommer nok ogs innslag av andre ting her og der. Jeg driver ogs med youtube, og legger ut to videoer i uka. Disse legger jeg som regel ikke ut p bloggen, men det kan skje en gang i mellom. Men om du er interessert i flge videoene mine, s subscribe gjerne til youtube kanalen min. Det er link til den i menyen p bloggen. Om det er noe du lurer p s m du ikke nle med sprre. Det er bare hyggelig! :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits